Skype en/of telefonische sessies

Het is mogelijk om coaching trajecten of losse (eenmalige) sessies via Skype of telefonisch te volgen.

 

  • Coaching via Skype: voor mensen die het reizen bezwaarlijk vinden of de afstand tussen eigen woonplaats en mijn praktijk te groot vinden. Daarnaast kan Skype coaching ook drempelverlagend werken en een stap zijn om uiteindelijk een traject te doen in mijn praktijk. Als je kiest voor Skype of telefonisch de afspraken voor de sessies te maken dan kunnen bepaalde interventies niet worden gedaan. Bij sommige interventies is aanwezigheid in mijn eigen praktijkruimte noodzakelijk. Mocht blijken dat het voor jouw traject van belang is om een afspraak te maken in mijn praktijk dan zal ik dit aangeven.
  • Losse (eenmalige) sessie via Skype: voor mensen die een vraag of thema hebben waarbij een volledig traject niet echt noodzakelijk is. Een vraag of thema wat aandacht vraagt en waar ondersteuning van belang is om met nieuwe inzichten de verdere stappen weer zelf te kunnen nemen. Voor klanten die na de beëindiging van een traject een vervolgsessie wensen na een bepaalde periode om weer verder te kunnen.
  • Voor de mensen die de volledige analyse op mijn website hebben ingevuld. Zij krijgen een follow up mail als de uitslag een bepaalde score heeft. Ik bied dan een sessie tegen gereduceerd tarief aan.
  • De intakes kunnen in principe allemaal via Skype worden gedaan.

 

Als je kiest voor een Skype sessie dan kun je een afspraak inplannen op mijn website. De sessies via Skype dienen voorafgaand aan de afspraak betaald te zijn, anders ben ik genoodzaakt de afspraak te verplaatsen. Bij afmelding binnen 24 uur worden de kosten van de sessie volledig in rekening gebracht.
De kosten voor een sessie zijn € 65,00 per uur. Voor studenten en uitkeringsgerechtigden gelden gereduceerde tarieven.