Skype en/of telefonische sessies

 

Het is mogelijk om coaching trajecten, losse (eenmalige) sessies of opstellingen via onder andere Skype of telefonisch te volgen.

  • Coaching via Skype of een andere aanbieder: voor mensen die het reizen bezwaarlijk vinden of de afstand tussen eigen woonplaats en mijn praktijk te groot vinden. Daarnaast kan Skype coaching ook drempelverlagend werken en een stap zijn om uiteindelijk een traject te doen in mijn praktijk. Als je kiest voor Skype of telefonisch de afspraken voor de sessies te maken dan kunnen bepaalde interventies niet worden gedaan. Bij sommige interventies is aanwezigheid in mijn eigen praktijkruimte noodzakelijk. Mocht blijken dat het voor jouw traject van belang is om een afspraak te maken in mijn praktijk dan zal ik dit aangeven.
  • Losse (eenmalige) sessie via Skype of een andere aanbieder: voor mensen die een vraag of thema hebben waarbij een volledig traject niet echt noodzakelijk is. Een vraag of thema wat aandacht vraagt en waar ondersteuning van belang is om met nieuwe inzichten de verdere stappen weer zelf te kunnen nemen. Voor klanten die na de beëindiging van een traject een vervolgsessie wensen na een bepaalde periode om weer verder te kunnen.
  • Opstellingen via Skype of een andere aanbieder: voor mensen die niet kunnen komen naar mijn praktijk, minder tijd hebben, reizen bezwaarlijk vinden, het veiliger voelt en het prettiger vinden om in hun eigen woonomgeving te werken aan persoonlijke vraagstukken.
  • Voor de mensen die de volledige analyse op mijn website hebben ingevuld. Zij krijgen een follow up mail als de uitslag een bepaalde score heeft. Ik bied dan een sessie tegen gereduceerd tarief aan.
  • De intakes kunnen in principe allemaal via Skype of een andere aanbieder worden gedaan. 

 Hoe werkt het? 

De mogelijkheden van de digitale snelweg zijn momenteel groot. Ik werk met meerdere aanbieders voor videobellen: Skype, Whatsapp, Hangouts, Teams en Zoom. In overleg met de klant bepalen we wat de beste optie is voor de klant. Er moet in ieder geval een goede internetverbinding zijn en het is belangrijk dat de klant in een rustige omgeving de sessie kan doen en dat hij/zij niet gestoord wordt. Bij opstellingen is het belangrijk dat het apparaat waarmee ingebeld wordt verplaatst kan worden, want ik moet je in de ruimte kunnen volgen en zien waar je staat in de ruimte. 

Het grote voordeel van coaching en opstellingen via Skype of een andere aanbieder is dat de begeleiding door kan gaan voor mensen die door de corona het fijner of veiliger vinden om op afstand te werken.  

Er is direct contact, face to face en op afstand toch nabij! 

Als je kiest voor een Skype sessie dan kun je een afspraak inplannen op mijn website. De sessies via Skype dienen voorafgaand aan de afspraak betaald te zijn, anders ben ik genoodzaakt de afspraak te verplaatsen. Bij afmelding binnen 24 uur worden de kosten van de sessie volledig in rekening gebracht. 

De kosten voor een sessie zijn € 65,00 per uur. Voor studenten en uitkeringsgerechtigden gelden gereduceerde tarieven.