Kerntalent Coaching & Systemisch werk

      

“Naar de kern van je eigen leven om je talent tot bloei te laten komen!”

Kerntalent Coaching & Systemisch werk is de praktijk van mij, Albertien Zeinstra (1962), gevestigd te Hempens (nabij Leeuwarden). Ik wil vanuit een oprecht contact een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie. In mijn visie is leven en werken vanuit de kern essentieel om plezier en bezieling te vinden en blijven voelen. Binden, boeien en bezielen zijn de kernwoorden die bij mij passen en die mijn visie op het leven vertolken. Ik werk voor particulieren en bedrijven.

 

Mijn specialisme: Verlies, rouw en trauma, familie- en relatie verbindingen/verstrikkingen herstellen, (over)vermoeid (stress), somberheid, energiehuishouding, vage lichamelijke klachten, healing en bewustwordingsprocessen.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

Diepgaande Coaching en bewustwording : werken op identiteitsniveau (zielsniveau)

 

Systemisch werk:  opstellingen voor familie, relatie en werk 

 

Een traject of een aantal sessies bij mij is maatwerk en aangepast aan jouw en of aan de organisatie. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van diepgaande coaching en systemisch werk.

 

De 9 B’s van binden, boeien, bezielen, bewustwording, balans, bestemming, betekenis, beweging en besef

 

B van (ver)binden

B van boeien

B van bezielen

         B van bewustwording

         B van balans

         B van bestemming

                  B van betekenis

                  B van beweging

                  B van besef en bezinning

 

Als jij je kan (ver)binden raak je (ge)boeid en dit geeft bezieling in je leven en werk. De reis van persoonlijke bewustwording geeft een balans in je leven om uiteindelijk je bestemming te kunnen bereiken. Jouw weg, de enige weg die je hebt te gaan. Hiermee ervaar je betekenis in je leven en het brengt je in beweging om het diepere besef van het leven te kunnen ervaren en begrijpen. Deze B’s zijn belangrijk om te kunnen worden wie je bent en te leven met plezier en vreugde.

 

Visie: het mogelijke laten zien en het haalbare verwezenlijken

Leven en werken kan lichter, speelser en met meer plezier als mensen leven en werken vanuit hun eigen kern, kracht en talent. Elk individu is toegerust met kwaliteiten en talenten om zijn of haar doel te verwezenlijken. Ik wil het mogelijke laten zien en vervolgens het haalbare (laten) verwezenlijken.

 

Missie: (ver)binding met het leven en andere mensen

Ik wil dat mensen de (ver)binding met het leven en andere mensen durven aangaan, zodat ze zichzelf kunnen zijn en weer leven voor hun authentieke doelen. Ik wil realiseren dat mensen gemotiveerd aan het werk gaan en hen helpen. Door ze meer inzicht en plezier te laten beleven in de dingen die ze doen. Plezier en zingeving hebben een positieve invloed op de vitaliteit en de effectiviteit van zowel mens als organisatie.

 

Mijn grootste verlangen

Mijn grootste verlangen is te leven in verbinding!

Mijn grootste verlangen is te leven en te genieten!

Mijn diepste verlangen is dat ik met liefde naar mezelf kijk!

Mijn aller diepste verlangen is dat ik me vrij voel om te doen wat  ik wil en wat goed voor me is!

Bron: Albertien Zeinstra 2013