Agenda

Er worden eerst nog geen avonden voor familieopstellingen en opstellingen van het verlangen ingepland. Wellicht komt dit later in dit jaar terug. Je kunt voor persoonlijke vragen, thema’s of klachten altijd bij mij terecht voor individuele opstellingen. Voel je vrij om contact met me op te nemen of een afspraak te maken.

>> klik hier voor contact en informatie

>> Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek en consult

De ééndaagse workshop mindfulness en systemisch werk in Pingjum is voor 2023 ingepland. Kijk onderaan deze pagina voor de datum, tijden, uitgebreide info en aanmelding. Heb je belangstelling, houdt de social media in de gaten en laat het ons weten of je op de mailingslijst wilt. 

Je hoeft echt niet te wachten tot er weer een opstellingen avond komt. Je kunt een thema of een vraag individueel bij mij in de praktijk opstellen. Individuele opstellingen hebben een zelfde uitwerking en geven inzichten in je onbewuste onderstroom waar je geen weet van hebt. In een 1 op 1 setting voelt het voor de klant vaak veiliger en vertrouwder om de eigen kwetsbaarheid te laten tonen. Wil je nadere informatie of een afspraak maken, dan kun je me bellen of mailen. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

>> Klik hier voor meer informatie over opstellingen en de mogelijkheden in de praktijk

>> Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek en consult

Wanneer je graag met een groep een opstellingen dag(deel) zou willen organiseren, dan is dat altijd mogelijk. De minimale groepsgrootte is 6 personen en het maximale is afhankelijk van de zaal die wordt gehuurd. Je kunt mij benaderen voor informatie en de mogelijkheden. De plaats waar de/het dag(deel) zal worden georganiseerd wordt door de groep i.o.m. mij geregeld.

Heb je al een groep mensen die belangstelling hebben, schroom niet en pak de telefoon en bel me op.

>> Klik hier voor contact en informatie

Workshop mindfulness en systemische opstellingen (familie, relatie en werk)

Zaterdag 2 november 2024 van 10.00 tot 17.00 uur.

Kosten € 129,00. Locatie: Buurthuis Nieuw-Zuid, PR. Irenestraat 2, 8862 TL Harlingen

>> Uitgebreide info Workshop mindfulness en systemische opstellingen

>> PR-flyer Workshop mindfulness en systemische opstellingen

>> Aanmelden