Agenda

Voor 2022 heb ik besloten eerst nog geen nieuwe avonden voor de opstellingen van het verlangen en familieopstellingen in Leeuwarden te plannen. De corona pandemie en de steeds wisselende maatregelen (lockdowns en beperkingen in de horeaca) maken het lastig. Het is  vervelend de avonden steeds te moeten annuleren. Wanneer er in 2022 meer duidelijkheid komt en een stabiliteit in de besmettingen rondom het corona virus maak ik een heroverweging.

De ééndaagse workshops mindfulness en systemisch werk in Pingjum zijn voor 2022 ingepland. Kijk onderaan deze pagina voor de data, tijden, uitgebreide info en aanmelding. Heb je belangstelling, houdt de social media in de gaten en laat het ons weten of je op de mailingslijst wilt. 

Je hoeft echt niet te wachten tot er weer een opstellingen avond komt. Je kunt een thema of een vraag individueel bij mij in de praktijk opstellen. Individuele opstellingen hebben een zelfde uitwerking en geven inzichten in je onbewuste onderstroom waar je geen weet van hebt. Wil je nadere informatie of een afspraak maken, dan kun je me bellen of mailen. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

>> Klik hier voor meer informatie over opstellingen en de mogelijkheden in de praktijk

Wanneer je graag met een groep een opstellingen dag(deel) zou willen organiseren, dan is dat altijd mogelijk. De minimale groepsgrootte is 6 personen en het maximale is afhankelijk van de zaal die wordt gehuurd. Je kunt mij benaderen voor informatie en de mogelijkheden. De plaats waar de/het dag(deel) zal worden georganiseerd wordt door de groep i.o.m. mij geregeld.

Heb je al een groep mensen die belangstelling hebben, schroom niet en pak de telefoon en bel me op.

Workshop mindfulness en systemische opstellingen (familie, relatie en werk)

Zaterdag 12 november 2022 van 10.00 tot 17.00 uur.

Kosten workshop € 139,00. Locatie: Podium Pingjum, Grote Buren 6, Pingjum

>> Uitgebreide info Workshop mindfulness en systemische opstellingen

>> PR-flyer Workshop mindfulness en systemische opstellingen

>> Aanmelden